“The Psychology of Dexter” – Recenzie de Carte – Psychology Corner

On June 30, 2013 by Lucia Grosaru

The-Psychology-of-Dexter-BPImage

“Acum aproximativ o săptămână am fost invitată să citesc şi să scriu o recenzie pentru o carte a cărei temă mi-a captat atenţia imediat: “The Psychology of Dexter“(“Psihologia lui “Dexter””), coordonată de Bella DePaulo (Ph.D.). Deşi în ultimii ani am mai fost invitată de alţi autori sau edituri să scriu recenzii pentru cărţile lor, aceasta este prima dată când am acceptat şi mă bucur că am decis astfel.

Pe blogul “Psychology Corner”, am abordat subiectul “Dexter” în articolul intitulat “10 (Psychological) Reasons why we like Dexter Morgan” (“10 Motive (Psihologice) pentru care îl plăcem pe Dexter Morgan”), iar acum, când ne pregătim pentru al 8-lea şi ultimul sezon al seriei, am primit cu drag oportunitatea de a citi noi perspective pe acest subiect şi totodată de a-mi reîmprospăta memoria cu privire la conceptele-cheie şi dinamica lumii lui Dexter.

The Psychology of Dexter” (“Psihologia lui Dexter”), este o colecţie de 17 eseuri pe diferite teme generate de serialul “Dexter” produs de Showtime. Cartea a fost publicată în 2010 de editura BenBella Books, în contextul mărcii lor – Smart Pop & Popular Culture. Coordonatorul, Bella De Paulo, PhD, este psiholog cu specializare în psihologia socială şi autor de carte. Colaboratorii din cadrul acestui proiect sunt fie psihologi (diverse specializări), profesori de psihologie (sau domenii asociate) sau licenţiaţi în psihologie.”

Continuă să citeşti acest articol şi recenzia cărţii “The Psychology of Dexter”, AICI.

 *Traducere şi Adaptare din articolul original postat iniţial pe blogul Psychology Corner.

Sursa Foto: Copyright (C) Benbellabooks.com

  • Social

  • Newsletter

    Vei primi prin e-mail anunţuri cu privire la cele mai noi articole sau mesaje personalizate grupului de abonaţi la Newsletter.

  • Psychology Blogs - BlogCatalog Blog Directory